Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UHIĆEN PIJAN VOZAČ

Ravnatelj bolnice otkrio stanje dječaka ozlijeđenih u nesreći: Jedan je i dalje vitalno ugrožen

Klaićeva bolnica
Foto: Željko Lukunić/Pixsell
1/6
14.03.2021.
u 10:01

Dječaci su zadobili teške ozlijede i prevezeni su u Klaićevu bolnicu.

Zagrebačka policija potvrdila nam je da je 38-godišnji vozač Škode Octavie zagrebačkih registarskih oznaka bio u alkoholiziranom stanju s 2,06 promila u krvi kad je jučer navečer naletio na dvojicu dječaka koja su prelazila cestu. On je uhićen vrlo brzo nakon nesreće. 

Do nesreće je došlo oko 18:35 u Ulici Antuna Šoljana. Vozač je pobjegao bez da je pružio pomoć, no vrlo brzo se vratio. Neslužbeno doznajemo da je uhićen 10-15 minuta nakon po povratku na mjesto nesreća. 

Dječaci su zadobili teške ozlijede i prevezeni su u Kliniku za dječje bolesti Zagreb u Klaićevoj ulici, rekli su nam iz policije. 

Zdravstveno stanje dječaka 

Goran Roić, ravnatelj bolnice u Klaićevoj otkrio je za Večernji list zdravstveno stanje dječaka. 

- Upravo slijedi kontrolna CT obrada pacijenta koji je zadobio teške kranicerebralne ozljede glave. On je od jučer navečer u jedinici intenzivnog liječenja intubiran, na mehaničkoj ventilaciji uz analgosedaciju. Jučer mu je neurokirurškim zahvatom implantiran senzor intrakranijskog tlaka. Tijekom noći nije bilo bez promjena. ali i nadalje je vitalno ugrožen - kazao je ravnatelj

- Drugi pacijent zadobio je blaže kranicerebralne ozljede. On je u dobrom kliničkom stanju. Planira se premještaj na redovni bolnički odjel nakon kontrole tijekom dana - dodao je. 

Ključne riječi

Komentara 33

TK
tkoznaa
09:33 14.03.2021.

Mislim da signalizacija na cesti nije koretkno postavljena. Velika je odgovornost Ureda za promet grada Zagreba. Oznake za pješački prelaz jedva vidljive,prometnog znaka koji obavještava vozaće na nailazak na označeni pješaćki prelaza nema. Čitateljima nije poznata brzina kretanaja vozila tee su na ovom dijelu i pješaci obvezni paziti da prelaz pređu na siguran način,tj.da se uvjere da mogu sigurno preči preko obilježenog mjesta. Naravno da je vozač ovdje nositelj najveće krivnje za nesreću, no vjerujem da će se okolnosti utvditi!

GR
Grandstar
09:33 14.03.2021.

Jucer u zg masa divljanja sa autima Kud god pogledas pretjecanje okreti preko puno voznja po zutoj prolsci na crveno a policije nigdje Ekipica se pocela opustat i cuga i drogice krenule Pravo cudo da nije bilo vise prometnih jucer i sinoc

Avatar morski
morski
10:01 14.03.2021.

Imao je 2,0 promila alkohola u krvi. Raspravlja se u ukidanju 0,5, takvi ne rade prometne.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije