Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Istraživanje se nastavlja
Povratak na članak

Policija: Mržnja nije bila motiv premlaćivanja vojnika u Zadru

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja protiv 19 i 33- godišnjaka podnesen je Optužni prijedlog zbog prekršaja iz članku 6. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira

Komentari 10

Avatar Gab Dissenter
Gab Dissenter
12:37 21.12.2019.

Sve te ljevičarske konstrukcije u zakonima treba poukidati.. Dovode do neravnopravnosti.

VL
HA
Hakala
12:24 21.12.2019.

To su sexalne igrice izmakle kontroli. 2 gay momka i 2 sado-mazo momka se nasli. Ovi gayevi mahali guzicama prema njima, ovi sado-mahali šakama prema njima.

VL
SO
Sotona
14:37 22.12.2019.

Policija: Mržnja nije bila motiv premlaćivanja vojnika, hahahah u Zadru. Kako vjerujem od šuba Hrvatskoj vladi policiji ne znam zašto sam takav . Jer ih dobro poznam i njihovu iskrenost !.. Nadnaravno da je premlačivanje bila velika ljubav prema svimm strancima tamne kože . A i Ameri su jadni kad ne znaju da se moraju dobro obilježiti sa svih strana da su to naši spasioci prijatelji i saveznici Da su pametni i sigurni veoma je jer jednostavno se zaštiti. Na Hrvatskom jeziku i za nepismene . Mora stajati Američka vojska. Čak i po noći da ne dolazi do idućih 100.tinjak zabuna pametno bi bilo da imaju svjetleće oznake .. USA Armada i. tko nas pipne ima da strada . Ako dobiju smo dan ispod 5 godina robije onda je korupcija 100% dokazana opet jer moramo da znamo kako je prošao Daruvarac i da bi ovdje trebalo biti daleko više jer se radi o udruženom zločinačkom poduhvatu napadu ! U odnosu na Daruarca koji je isprovociran poludio od provokacije pijane polu prostitutke i sam oplio po koji šamar zar ne ?

VL
IV
ivanbalic
20:48 22.12.2019.

A zasto se sudi Hrvatskim gradjanima,zato sto su to americki vojnici,i daju sebi za pravo,da rade sto hoce po svjetu,treba njima suditi,a ne nasim deckima.

VL
CH
chemica
12:55 21.12.2019.

Ne znaš što je gore, da su dečke prebili bez ikakvog razloga ili zato što su "pogrešne" boje kože odnosno seksualne orijentacije. Izađeš vanka pa te divljaci pošalju u Traumatološku ili na groblje ( kao Luku Ritza) samo zato jer si im bio antipatičan. Pet godina robije u startu, pa se i dalje ponašajte ko zvijeri. Ah ti naši "inženjeri i doktori". Talog s dna kace od kojeg treba strahovati. Niškoristi.

VL
Avatar macor42
macor42
12:49 21.12.2019.

Nasa policija je malo previse dala sebi za pravo !

VL
DU
Deleted user
12:29 21.12.2019.

vidiš crnca i odmah ga premlatiš?.. neee, nismo u americi....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.