Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POKUŠAJ UBOJSTVA

Policija o detaljima drame u Šibeniku: Muškarac (39) upucan u nogu, uhićen mladić (23)

Šibenik: Osoba ozlije?ena u sukobu u centru grada
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
1/10
28.01.2024.
u 08:41

Ozlijeđenom 39-godišnjaku su u Općoj bolnici u Šibeniku konstatirane lakše tjelesne ozljede, te je isti zadržan na bolničkom liječenju

Šibenska policija oglasila se ove nedjelje oko pokušaja ubojstva do kojeg je došlo jučer oko 19 sati u ulici Stjepana Radića. Kako su izvijestili jedna osoba je ozlijeđena, a doznaje se kako je osoba zadobila prostrijelnu ozljedu noge. 

- Ozlijeđenom 39-godišnjaku su u Općoj bolnici u Šibeniku konstatirane lakše tjelesne ozljede, te je isti zadržan na bolničkom liječenju. U službene prostorije policije je priveden 23-godišnjak koji se sumnjiči za počinjene kaznenog djela ubojstvo u pokušaju - objavila je policija.

Šibenik: Osoba ozlije?ena u sukobu u centru grada
1/10

Policijski službenici nastavljaju s provođenjem kriminalističkog istraživanja u cilju utvrđivanja svih okolnosti i činjenica u svezi navedenog događaja, navodi se.

POVEZANI ČLANCI:

Komentara 3

Avatar Idler
Idler
08:47 28.01.2024.

Upucan ? To sem čul sam od onih prek "pucača" ! Hrvatski je ustrijeljen il jednostavno ranjen !

Avatar rubinet
rubinet
12:33 28.01.2024.

Je li ga prvo nanišanio ili naciljao?

MA
marijanka
08:53 28.01.2024.

E sad je donesen zakon o hrvatskom jeziku pa ce se valjda i to rijesiti!!!!!!!!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije