Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Policija ne zna ni koga je, ni gdje, ni kada voditelj BBC-a ubio

Gosling
BBC East Midlands
17.02.2010.
u 16:23

Britanska policija uhitila je danas popularnog voditelja BBC-a Raya Goslinga koji je priznao ubojstvo svojega bivšeg ljubavnika koji je umirao od side.

Britanska policija uhitila je danas voditelja BBC-a Raya Goslinga koji je priznao ubojstvo svojega bivšeg ljubavnika koji je umirao od side, javili su britanski mediji.

No policija zasad ne zna ni koga je, ni gdje ni kada Gosling ubio.

Priznao je da je prijatelja ugušio jastukom kako bi ispunio prethodno sklopljeni dogovor u slučaju da bol zbog bolesti postane nepodnošljiva.

- Imali smo dogovor - ako se to dogodi, da mu skratim muke i to sam učinio. Liječnici su rekli da ništa ne mogu učiniti kako bi mu pomogli, a njegovi bolovi bili su nepodnošljivi. Uzeo sam jastuk i gušio ga dok nije prestao disati - rekao je Gosling za BBC.

On je dodao da ne želi objaviti ime ljubavnika niti kada se incident dogodio. Policija je priopćila da su za taj slučaj doznali tek nakon što je sam Gosling o tome progovorio.

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar DZvonimir@KNIN
DZvonimir@KNIN
12:55 18.02.2010.

Sta ovdje pisu \"ljubavnika\" pa zar ovo nije na slici musko?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije