Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pravobraniteljica:
Povratak na članak

Lani 203 građana prijavilo policiju zbog uporabe prisile

Zamjenica pučke pravobraniteljice Maja Kević istaknula je da je postupanje policije jedan od najčešćih razloga zbog kojih građani upućuju pritužbe Uredu pravobraniteljice, u kojima se žale na prekomjernu uporabu tjelesne snage

Komentari 5

Avatar Čobanković ( mlađi )
Čobanković ( mlađi )
15:52 08.11.2017.

Ovako je postupala MILICIJA za vrijeme TITA,,,,izgleda da Plenković rabi istu silu kako bi držao narod na uzici

VL
Avatar mama mia
mama mia
22:20 08.11.2017.

U opće mi nije jasno zašto policija u najobičnijim slučajevima upotrebljava silu možda zato jer im fali uljudnost, možda dar govora, možda im ruke brže od mozga

VL
ZV
ZVON
18:56 08.11.2017.

lijepo mi je pokojni otac rekao: " svaki pendrek isto boli", a ja bi dodao da je ovaj " domaći " još i gori.

VL
DU
Deleted user
04:58 09.11.2017.

U tkz pravnoj (banana) Republici gdje je pravosude korumpirano do same srzi sprovode se “disciplinske “ mjere prema sluzbenicima (korumpirane) Policije ukoliko prekorace svoje ovlasti. Covjek bi rekao da je ovo clanak iz Alan Forda i da nije tragicno bilo bi smjesno.

VL
GO
goronja
16:26 08.11.2017.

Svi ti takozvani Hrvatski policajci u službi korumpiranog sudstva i veleizdajničke vlade biti će uhićeni i oduzeće im se sloboda sa strane nove Jugoslavenske policije koja je u oformiranju i uskoro će biti u funkciji.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.