Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u zatvorenom objektu

Policija na Valentinovo zatekla proslavu vjenčanja: Mladenci i ugostitelj sumnjiče se za kazneno djelo

Ilustracija
Ilustracija/Pixabay
23.02.2021.
u 10:59

U navedenom objektu zatečeno je, legitimirano i provjereno ukupno 13 osoba, od čega četiri zaposlenika i devet gostiju

Proslava vjenčanja loše je završila za 48-godišnjaka, 23-godišnjaka i 22-godišnjakinju, koje je zagrebačka policija prijavila zbog širenja i prenošenja zaraznih bolesti.

Kako je priopćila policija, 14. veljače 2021., otprilike sat vremena iza ponoći na području Đurđekovca, policajci su naišli na ugostiteljski objekt koji je , kako kažu u policiji, poslovao unatoč zabrani tj. protivno Odluci Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske.

U navedenom objektu zatečeno je, legitimirano i provjereno ukupno 13 osoba, od čega četiri zaposlenika i devet gostiju.  U policiji kažu da nisu uporabili sredstva prisile,  ali su zbog kako kažu, sumnji  na nepoštivanje preporuka i mjera Stožera,  djelatnici Državnog inspektorata, zapečatili objekt. A  u policiju su privedeni 48-godišnjak, koji je vlasnik ugostiteljskog objekta te  organizatori proslave, 22-godišnjakinja i 23-godišnjak, te su kazneno prijavljeni. 

VIDEO Od 12. veljače do 15. svibnja posjetite izložbu "Hrvatska svijetu"

Ključne riječi

Komentara 9

Avatar Posjetio Titov muzej-tko sam?
Posjetio Titov muzej-tko sam?
11:07 23.02.2021.

Ma bravo. A hoće li se kaznene prijave i protiv Đoletovih Jugoslovena?

DA
Darko50
11:21 23.02.2021.

Znaći li da su bili zaraženi,nekom zaraženom prenosivom bolesti.A zašto onda nisi bili na liječenju u bolnici?Nisu li imali zdravstveno osiguranje ili ih jednostavno nisi htjeli primiti na liječenje.Hoće li zbog neljećenja odgovarati ravnatelje zarazne bolnice ili netko iz epidemiološkog stožera,koji nam besmisleno uduzima pravo na narmalan život,rad,kreatanje.......

NE
nebitnoime
11:15 23.02.2021.

Kazneno dijelo braka. Da je istospolni bio bi međunarodni incident

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije