Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Policija: Na Thompsonovim koncertima nije bilo neprimjerenih skandiranja

23.12.2008.
u 15:03

Načelnik Odjela za javni red istarske Policijske uprave Dalibor Gregov na današnjoj je konferenciji za novinare ustvrdio kako pregledom snimaka koncerata Marka Perkovića Thompsona održanih u posljednja tri dana u Pazinu nisu utvrđeni elementi prekršajnih ili kaznenih djela koja se progone po službenoj dužnosti.

Dodao je kako također nisu utvrđeni poklici neprimjerena sadržaja, odnosno prijeporni uzvici sa sadržajem koji su se ovih dana pojavili u medijima.

Mediji su izvijestili kako je dio publike, uz ostalo, uzvikivao "Ubij Kajina", "Kajinu ped..u", "Ubij Srbina", "Za dom spremni".

Gregov je u ime istarske policije izrazio zadovoljstvo što je tijekom održavanja koncerata sve prošlo bez izgreda i ispada.

Što se pak tiče sinoćnjega, posljednjeg, Thompsonova koncerta u Pazinu, kojemu je nazočilo oko 1200 posjetitelja, Gregov je kazao kako je također prošao bez ikakvih izgreda te da je priveden tek jedan Pazinjanin koji je pred kraj koncerta skinuo majicu i pokazao 15-ak centimetara veliko tetovirano slovo "U" na prsima. Riječ je o 32-godišnjem F. K. koji se nakon opomene redara obukao, a policija ga je privela u postaju na prekršajnu obradu te će zbog isticanja nedopuštenih simbola biti prijavljen.

(Hina)

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije