Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dan policije

Policija na riječkom Korzu građanima predstavila opremu

PXL_110929_382
Goran Kovačić/PIXSELL
29.09.2011.
u 14:34

Uz opremu PU primorsko-goranska predstavila je i preventivno-edukativne programe. Djeca su radoznalo razgledala policijsko vozilo i motocikl

Povodom obilježavanja Dana policije i blagdana sv. Mihovila danas je na riječkom Korzu Policijska uprava primorsko-goranska građanima predstavila policijsku opremu i tehniku. Bila je to prigoda i za prezentaciju preventivno-edukativnih programa policije. Dječju pozornost najviše su zaokupili policijska oprema, vozila i motocikli. Jučer je druženje s građanima i djecom upriličeno na opatijskoj Slatini.

Ključne riječi

Komentara 1

JA
jamanuša
11:18 01.10.2011.

nekad su se zbližavali sa krimosima u prvom planu , došlo vrijeme za zbližavanjem sa običnim pukom što je za pohvalu radi toga jer su služili za zastrašivanje male djece od strane roditelja žalosno ali istinito.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije