Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Posebna regulacija

Vučić prvo odlazi na sastanak s predsjednicom pa na ručak kod premijera

Autori: Hina, Vecernji list
11.02.2018.
u 19:00

"Policija će nastojati provesti mjere osiguranja uz minimalno ometanje građana u obavljanju njihovih dnevnih obveza", stoji u priopćenju MUP-a

Ministarstvo unutarnjih poslova danas je upozorilo građane da zbog posjeta srpskog predsjednika Aleksandra Vučića postoji mogućnost otežanog prometovanja i kretanja tijekom 12. i 13. veljače i poziva na poštivanje uputa policijskih službenika na terenu i prometne signalizacije.

MUP navodi da će se zbog provođenja mjera sigurnosti, u vrijeme posjeta, uspostaviti posebna regulacija prometa na području Zagreba i Velike Gorice zbog čega postoji mogućnost da će se promet u pojedinim dijelovima gradova otežano odvijati.

"Policija će nastojati provesti mjere osiguranja uz minimalno ometanje građana u obavljanju njihovih dnevnih obveza", stoji u priopćenju MUP-a u kojem zahvaljuju građanima na razumijevanju.

1/0

Uredi predsjednice i premijera danas su objavili rasporede sutrašnjih aktivnosti tijekom Vučićevog posjeta.

Ceremonija svečanog dočeka počet će u Uredu predsjednice na Pantovčaku u 10.30 sati, nakon čega će uslijediti Tête-à- tête susret predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović s Vučićem. U 11:45 predviđen je početak bilateralnih razgovora službenih izaslanstava Republike Srbije i Republike Hrvatske, a u 12.30 izjave za medije dvoje predsjednika.

Premijer Andrej Plenković priredit će u 13.45 sati radni ručak s Vučićem, koji bi se prethodno trebao upisati u Zlatnu knjigu te održati Tête-à- tête susret s Plenkovićem, priopćila je Vlada.

U 16 sati Grabar-Kitarović i Vučić obratit će se na Hrvatsko-srbijanskom gospodarskom forumu u HGK-u. U 16.45 sati održat će se susret dvoje predsjednika s mladima u Mitropoliji zagrebačko-ljubljanskoj.

Komentara 117

DU
Deleted user
16:48 11.02.2018.

Demonkratski mediji pumpaju atmosferu, pumpaju ,pumpaju i bit će tužni ako dan prodje kao i svaki drugi.

Avatar cvergy
cvergy
17:06 11.02.2018.

Vučić nije sam sebe pozvao, on je dobio poziv i odazvao se, a vi protestirajte protiv pozivatelja.Idemo,,,Glogoški,Glasnovic,Culej,Klemm,Brkic,bagro sa Kaptol-a,kraljice Knin-a,gdo.Kovac,,,,šatore,,,,šatore na Savsku.,,boce, ... Di ste rvati,,,,,,,rvatne....,,vaša kraljica zabila vam do balcaka, !!!

Avatar commyn
commyn
19:34 11.02.2018.

dolazi Vučko..........za to vrijeme, Kolinda filetira lososa, zavija sarme, reže kulenovu seku, drniški pršut i paški sir...toči vino rumeno (za Vuleta samo barrique!)...zadnja kontrola da li su trepavice na svom mjestu..i to je to!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije