Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SAM SVOJ MAJSTOR

Policija mu upala u kuću pa našla oružje i laboratorij za uzgoj marihuane

Foto: PU zagrebačka
1/5
02.12.2023.
u 14:24

Drogu je, nakon što bi sazrela, sušio i prerađivao nakon čega ju je prepakiravao i potom preprodavao

Muškarac (31), sumnjiči se za zloporabu droge i neovlašteno držanje oružja, zbog čega je kazneno prijavljen. Kako je priopćila PU zagrebačka, sumnja se da je kroz duže, za sada neutvrđeno razdoblje, u podrumu kuće na samoborskom području, uzgajao marihuanu. Napravio je pravi mali laboratorij koji je imao, kažu u policiji, uređaj za emitiranje svjetlosti, ventilaciju i filtriranje zraka.... Osim toga, sumnjiči ga se da je stvorio uvjete za umjetni uzgoj bilja u kojima je sadio konoplju. Drogu je, nakon što bi sazrela, sušio i prerađivao nakon čega ju je prepakiravao i potom preprodavao.

Pretragom spomenute kuće, u kojoj 31-godišnjak inače prebiva, policajci su našli improvizirani laboratorij sa šest posađenih stabljika konoplje visokih oko 50 cm, kao i dvije medicinske šprice ispunjene tinkturom ulja konoplje. Osim toga, pretragom kuće je pronađena i jedna automatska puška, zračna puška kalibra 4.5 mm, 18 patrona različitog kalibra, 37 komada streljiva različitog kalibra, tromblonski nastavak za automatsku pušku, ručni bacač raketa kalibra 64 mm, sporogoreći štapin dužine oko 150 cm te još kolut takvog štapina, dvije protupješačke mine i dva upaljača za takve mine, jedan mehanički upaljač za minu i inicijalni dio mine. 

VIDEO Poplavljene ulice oko gradske tržnice u Rijeci

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije