Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Naoružan i s drogom u Lasinji

Policija mu pronašla 4,2 kilograma eksploziva, dvije poluautomatske puške, 2.270 komada streljiva...

Policija mu pronašla 4,2 kilograma eksploziva, dvije poluautomatske puške, 2.270 komada streljiva...
Foto: PU karlovačka
1/3
13.10.2020.
u 14:34

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja 51-godišnjak će biti predan pritvorskom nadzorniku, a potom uz kaznenu prijavu doveden na nadležno državno odvjetništvo.

Karlovački policajci imali su određene sumnje da 51-godišnji mještanin u općini Lasinja u Karlovačkoj županiji, ima arsenal oružja, ali i izvjesne količine droge u svojoj kući. S nalogom je napravljen pretres kuće, a sumnje policije su potvrđene.

- Operativnim radom policije došlo se do sumnje u počinjenje kaznenih djela iz domene kriminaliteta droga i nedozvoljenog posjedovanja oružja i streljiva. Stoga su policijski službenici Policijske uprave karlovačke jučer, temeljem naloga Županijskog suda u Karlovcu na području općine Lasinja izvršili pretragu doma i drugih prostorija koje koristi 51-godišnjak, a na mjestu događaja proveli su i očevid. Tom prilikom pronađeno je 49 stabljika nalik na stabljike indijske konoplje tipa droga visine od 110 do 260 centimetara, 2120,3 grama suhe biljne tvari nalik na drogu Cannabis Marihuanu, 4,2 kilograma TNT eksploziva, 2270 komada raznog streljiva, dvije poluautomatske puške, lovačka puška sačmarica i optika za noćno motrenje s cijevi kombinirane puške - navode iz PU Karlovačke. 

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja 51-godišnjak će zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama te nedozvoljenog posjedovanja, izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari biti predan pritvorskom nadzorniku, a potom uz kaznenu prijavu doveden na nadležno državno odvjetništvo.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije