Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GUBI JOJ SE SVAKI TRAG

Policija moli za pomoć: U Osijeku je nestala ova žena, traže je pet dana

Jasna Viščević
Foto: nestali.gov.hr
1/2
16.01.2024.
u 10:11

U trenutku nestanka bila je odjevena u žutu jaknu, crni prsluk, tamne tajice i bijele tenisice. Poseban znak prepoznavanja je tetovaža na naprstnjaku u obliku sunca.

Na području osječkog Donjeg Grada u jutarnjim satima 11. prosinca nestala je Jasna Viščević. Ona se od kuće udaljila najvjerojatnije biciklom ljubičaste boje i otada joj se gubi svaki trag.
 
Nestala žena ima 60 godina, visoka je 167 centimetara, slabije je tjelesne građe, ima ravnu plavu kosu te plavo-zelene oči, objavila je osječka policija.  U trenutku nestanka bila je odjevena u žutu jaknu, crni prsluk, tamne tajice i bijele tenisice. Poseban znak prepoznavanja je tetovaža na naprstnjaku u obliku sunca.

- Molimo građane koji su je vidjeli ili imaju saznanja o njezinom nestanku ili je pak zateknu negdje da o tome izvijeste policiju putem telefona 192 - priopćili su iz policije. 

Foto: nestali.gov.hr

VEZANI ČLANCI: 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije