Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GLINA

Policija moli za pomoć: Nestala 14-godišnjakinja, nema je već tjedan dana

Vesna Jurković
nestali.hr
30.10.2020.
u 13:51

Ona se 23. listopada 2020. godine udaljila s adrese prebivališta te joj se gubi svaki trag

Sisačka policija objavila je kako se traga za 14-godišnjom Vesnom Jurković, rođenom 17. siječnja 2006. godine, s prijavljenim prebivalištem u Glini, Ulica žrtava Domovinskog rata. 

Ona se 23. listopada 2020. godine udaljila s adrese prebivališta te joj se gubi svaki trag.

Vesna je srednje tjelesne građe, visoka oko 165 cm, ravne kestenjaste kose i kestenjastih očiju. U vrijeme nestanka bila je odjevena u trenirku crne boje, jaknu smeđe boje i bijele tenisice.

Kako dosadašnje intenzivne mjere traganja nisu rezultirale pronalaskom Vesne Jurković, policija poziva građane, ako imaju saznanja gdje se nalazi ili su je vidjeli, da im to dojave putem elektroničke pošte na nestali@nestali.hr, obavijeste najbližu policijsku postaju ili putem telefona na 192.

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar duje912
duje912
08:48 31.10.2020.

reko bi da je u pitanju neka manjina..ništa čudno za njih...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije