Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Traže ga

Policija moli za pomoć: Imate li informacije o ovom muškarcu?

Foto: PU zagrebačka
1/3
11.02.2020.
u 15:40

Muškarac je počinio kazneno djelo 'Dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom'

Zagrebačka policija traži muškarca koji je u četvrtak, 14. studenoga 2019. godine oko 3 sata u Zagrebu na području Črnomereca, Trešnjevke i Trnja u Ulici Kajfešov breg, Gradišćanskoj ulici, 1. Loparskoj ulici i Veslačkoj ulici počinio kazneno djelo 'Dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom'.


 
Na fotografijama je muškarac za kojeg se pretpostavlja da raspolaže saznanjima o tome.

Foto: PU Zagrebačka

 
Nepoznati je muškarac mlađe životne dobi, srednje ili vitke građe, tada obučen u donji dio trenirke crne boje, crnu jaknu s kapuljačom koja je na gornjem dijelu sive boje kao i kapuljača dok se na stražnjem dijelu nalazi vertikalna crtu koja se proteže preko cijele kapuljače, a na prednjem dijelu ima trokutasti sivi uzorak koji se od zatvarača širi prema ramenima. Rukavi su s unutarnje strane također sive boje, a muškarac vozi brdski bicikl, nepoznate marke, tamnije boje, bez vidljive dodatne opreme dok na oba kotača ima po dva katadioptera, tzv. 'mačje oči'.

Ako građani imaju korisne informacije o osobi s fotografija, policija ih poziva da o tome obavijeste najbližu policijsku postaju ili jave na broj 192. Također, korisne informacije građani mogu dostaviti i putem e-mail adrese zagrebacka@policija.hr. Informacije građani mogu dostaviti i anonimno.

Ključne riječi

Komentara 7

CR
Cropatria
19:51 11.02.2020.

Da nije Kreso Beljak..?

ZA
zagrebgorica
17:22 11.02.2020.

Sta ga policija ne identificira sa famozne slike.Nego nas gradane mole za pomoc.

GE
generacija57
16:36 11.02.2020.

Na toj slici ga niti mama ne bi prepoznala.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije