Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Krali alkohol

Policija moli pomoć: Jeste li vidjeli ove pljačkaše?

pljačkaši
Policijska uprava šibensko-kninska
29.08.2013.
u 15:15

Tijekom dosadašnjeg kriminalističkog istraživanja policija je pribavila fotografije mogućih počinitelja pa moli pomoć građana

Crikvenička policija traži kradljivce trgovine u Selcu iz koje su 19. kolovoza kradljivci ukrali više boca raznog alkoholnog pića. Vrijednost ukradenih pića je nekoliko tisuća kuna.

Tijekom dosadašnjeg kriminalističkog istraživanja policija je pribavila fotografije mogućih počinitelja pa moli pomoć građana. Ako ih prepoznaju na fotografijama ili imaju informacije o osobama s fotografija građani se mogu, i anonimno , javiti policiji u Crikvenici na telefon 051/439 010 i 439 039, u najbližu policijsku postaju ili zvati na broj 192.

Također, građani informacije mogu dostaviti i putem e-mail adrese: primorsko-goranska@policija.hr .

>> Policija moli pomoć: Jeste li vidjeli ovog pljačkaša?

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije