Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Cres

Policija mladića zatekla s marihuanom

marihuana
Foto: Ilustracija: Davor Puklavec/PIXSELL
18.12.2014.
u 12:58

Sumnja se da je pronađena droga bila namijenjena prodaji na području otoka Cresa i Lošinja

Lošinjska policija provela je kriminalističko istraživanje nad 25-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje da je počinio kazneno djelo zlouporabe droga. Policija je mladića zatekla tijekom poslijepodneva 16. prosinca u mjestu na području otoka Cresa.

U mopedu kojim je upravljao pronađene su 24 vrećice s ukupno 125,9 grama marihuane i tri šprice s 4,7 ml cannabis ulja. U pretrazi doma doma i drugih prostorija kojima se ovaj 25-godišnjak koristi pronađeno je još 2,2 grama marihuane, drobilica i drugi predmeti koji se dovode u vezu s ovim kaznenim djelom.

Sumnja se da je pronađena droga bila namijenjena prodaji na području otoka Cresa i Lošinja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije