Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon šest godina

Policija misli kako bi Madeleine McCann još uvijek mogla biti živa

mccann
LEE THOMPSON/NI Syndication/PIXSELL
04.07.2013.
u 22:21

Britanska policija otkrila je kako istražuje 38 osoba od posebnog interesa, od čega 12 britanskih državljana

Madeleine McCann, britanska djevojčica koje je prije šest godina nestala iz portugalskog odmarališta, još uvijek bi mogla biti živa, poručili su danas iz Scotland Yarda.

Britanska policija otkrila je kako istražuje 38 osoba od posebnog interesa od kojih je 12 Britanaca dok su ostali iz različitih europskih zemalja, s čijim policijama aktivno surađuju, javlja AP.

McCann je nestala 3.svibnja 2007, samo nekoliko dana prije četvrtog rođendana, a slučaj je pobudio veliki medijski interes.

Inspektor Andy Redwood izjavio je kako policija i dalje vjeruje kako postoji mogućnost da je Madeleine živa.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije