Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PALA POŠILJKA ORUŽJA

Policija među voćem u talijanskoj trgovini pronašla kalašnjikove, strojnice, bombe...

Talijanska policija
Foto: LiveMedia/IPA/PIXSELL/IPA/PIXSELL
1/2
07.05.2021.
u 15:54

Policijski izvor rekao je da oružje vjerojatno pripada zloglasnoj napuljskoj mafiji Camorri koja djeluje u toj regiji

Talijanska policija uhitila je dvije osobe pošto je otkrila znatnu pošiljku oružja skrivenu među voćem u prodavaonici u Napulju, objavila je u petak.

Na prikazanim policijskim snimkama unutar voćarne prikazano je skriveno oružje, 10 pištolja, šest kalašnjikova, pet strojnica, dva neprobojna prsluka, eksplozivna naprava kućne izrade te streljivo. Policijski izvor rekao je da oružje vjerojatno pripada zloglasnoj napuljskoj mafiji Camorri koja djeluje u toj regiji. 

Nekih 13 kilograma hašiša i marihuane također je bilo skriveno u trgovini u četvrti Bagnoli, u zapadnom predgrađu Napulja.

Operacija je izvedena u utorak kasno navečer, objavila je policija uz podatak da su uhićeni 41-godišnji vlasnik trgovine i njegov 74-godišnji stric, obojica Talijani koji nemaju kriminalnu prošlost.

 

>> Pogledajte i ovaj video - Novi zabrinjavajuć trend zgrozio je liječnike: Mladi se "drogiraju" sirovim pokvarenim mesom!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije