Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izvukli ga iz mora

U olupini automobila ispod Šibenskog mosta pronađen mrtav muškarac

autgo ispod mosta, izvučen auto, šibenski most
Foto: Duško Jaramaz/PIXSELL
1/9
01.11.2015.
u 14:15

U tijeku je identifikacija mrtvog tijela i dok ne završi ne može se utvrditi tko je stradali u automobilu - rekla je Marica Kosor, glasnogovornica PU šibensko-kninske

Nakon što je jučer jedan ronilac naišao na olupinu automobila pod morem ispod Šibenskog mosta, pomorska policija nastavila je danas potragu i locirala je automobil te ga izvukla iz mora. U automobilu marke Opel Astra pronađeno je mrtvo tijelo zasad nepoznatog muškarca.

– U tijeku je identifikacija mrtvog tijela i dok ne završi ne može se utvrditi tko je stradali u automobilu - rekla je Marica Kosor, glasnogovornica PU šibensko-kninske, piše ŠibenikIN.

Policija je bila prikačila za balon olupinu automobila koja se nalazila točno uz obalu ispod hotela Panorama kod Šibenskog mosta. Brod pomorske policije vukao je olupinu prema Šibeniku u pratnji još dva broda.

Automobil je izvučen na pristaništu u TEF-u.

>> Ronilac u moru kod Šibenskog mosta naišao na automobil

Komentara 4

BK
branko-kockica
13:35 01.11.2015.

Svaki dan čitamo o sumnjivim smrtima, ali nikad na kraju ne doznamo što se dogodilo. Ima li to ikakve veze što nam je sekretar unutarnjih poslova Ranko Ostojić, od milja zvan "sposobni kulturni istinoljubac"?

KS
krao_sam
15:21 01.11.2015.

Bilo bi cudno da je nadjen ziv.

GI
Gips
21:22 01.11.2015.

Ubio se čovjek, čuo je da postoji šansa da KARAmarko postane premijer

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije