Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nakon uhićenja pušteni
Povratak na članak

Policija iznijela direktora Trajektne luke Medvidovića i glasnogovornika Mazzocca

Trećeg dana blokade splitske trajektne luke svi uhićeni prosvjednici pušteni su na slobodu, a dobili su prekršajnu prijavu zbog remećenja javnog reda i mira

Komentari 5

YB
ybro
13:07 17.10.2014.

Nosio bih ja direktora ali pendrekom po leđima...nek idu sjedit pred gradsko poglavarstvo a ne da tu zajebavaju ljude...

VL
Avatar uprknuce1
uprknuce1
13:37 17.10.2014.

Pravna država u Hrvata je sve više nego pravna. Reklo bi se selektivno pravna, jer je očito država iznad Zakona

VL
MX
MXLCLGTG
16:00 17.10.2014.

Pametan ovaj Direktor iz gradske luke nek radnici traze svoje pravo na sudu znajuci kako radi kod nas pravosudje nikad ga nece ni ostvariti.

VL
Avatar alien79
alien79
12:46 17.10.2014.

Gle gosn Voje kako se uhljebio, da 'glasnogovornik'...Hahah, klasičan primjer attention whoring-a..

VL
MX
MXLCLGTG
15:58 17.10.2014.

Zar u nasem novom poredku nema pravo na protest pogotovo radnici na strajk ako je strajk najavljen sta radi policija tu,pogotovo interventna gdje smo mi to dosli kad cemo uvesti i policijski sat,u kojem vremenu zivimo,ako je najavljen strajk sta hoce ovi pendrek efendije ali ni oni nisu krivi koliko je onaj ko ih je poslo.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.