Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
polančec-grbić

Policija istražuje Polančecove navode o ravnatelju policije

krunoslav borovec
Goran Kovačić/PIXSELL
01.06.2011.
u 14:44

Rezultati će biti predstavljeni članovima Vijeća za nacionalnu sigurnost i to vrlo brzo, kazao je K. Borovec.

Komentara 7

JM
Juraj_MALI
15:31 01.06.2011.

A kad će policija, USKOK i ostale državne istitucije početi istraživati pljačku Zagrebačkog holdinga i usko povezao s tim, način sticanja Milanovićevih stanova?

BZ
Branko Zajec
16:35 01.06.2011.

Što možemo očekivati od tog izvještaja, kada je isti taj Borovec lagao? Shodno tome, što treba očekivati od upravitelja policije, kojega je javno prozvao Polančec, a sada i Sanader ? Što možemo očekivati od Karamarka, koji je unaprijed rekao da njegov upravitelj ništa nezakonito nije učinio. Što reči na to, da je i Kosorica izjavila, da mu vjeruje, ako mu već vjeruje njezin ministar ? Priče za malu djecu, a mi smo to davno prestali biti.

PI
prava istina
15:25 01.06.2011.

Naravno da je za pretpostaviti kako će izvještaj biti da apsolutno nitko nije tražio da se podižu anonimne prijave. Sasvim je logično jer je ova trenutna postava priklonjena Kosorici, što je HDZ, pa zasigurno neće vrana vrani kopati oći. Jedno je sigurno da točno znam da je upravo tako policija postupala, čak da je i odlazila na neke kučne pragove i tražila od ljudi da podižu kaznene prijave i čak da prikazuju netočne podatke kako bi se podigla kaznena prijava protiv određene osobe. Je da je to na malo prema ovom velikom lancu pritisaka, ali je primjenjivano, to znam sigurno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije