Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Glavni ravnatelj policije
Povratak na članak

Policija istražuje odakle cure informacije iz velikih korupcijskih istraga

Milina je ponovio da se u aferi Janaf nije radilo o klasičnom "pucanju mjera" jer su posebne dokazne radnje provedene "praktički do zadnjega dana".

Komentari 2

CO
coky
17:03 05.10.2020.

Pa ovdje imormacije nisu curile, bar ne u ovom slučaju. Znate kad su procurile, pa procurile su kad je trebalo provesti uhićenja i pretragu objekata od njih 13 osumljičenih. A kako za svako uhićenje ili neku pretragu, treba imati i dva civilna svjedoka iste, onda to pomnožite s brojem osumljičenih i doći ćete do brojke od 30 civila...i netko je od njih propjevao. Tako da bar za ovaj slučaj niji bitni niti relevantno da li se je uhićenje i ostale radnje dogodile dan prije, ili dan poslije...isti klinac.

VL
Avatar YUKA1962
YUKA1962
16:59 05.10.2020.

Gospodine Ravnatelju, ..po ovome do sada što se događa u otkrivanju sudionika u financijskim (lopovskim) aferama koje se događaju u Lijepoj našoj, ...prvo treba krenuti od svog "dvorišta"!!! S obzirom da nakon svake veće akcije USKOKA, a to nije od od danas, vi se čudite" ko pura d...u" otkud cure informacije! ?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.