Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zbog pogreške službi

Policija istražuje gradnju pogrešnog parkirališta u Capragu

\'02.11.2010., Sisak - Zbog pogresnog prekopavanja zelene povrsine u naselju Caprag biti ce podignute i kaznene prijave protiv odgovornih. Photo:Nikola Cutuk/PIXSELL\'
Nikola Čutuk/PIXSELL
02.11.2010.
u 15:30

Više me ništa ne čudi jer je gradonačelnik Siska iz HDZ-a, komentirao je Dinko Pintarić

Četiri dana radnici TVIM-a gradili su potkraj rujna parkiralište na zelenoj površini između ulica Andrije Hebranga i kneza Domagoja u Capragu. Ispostavilo se da ih je Odjel komunalnih djelatnosti Grada Siska tamo poslao pogreškom, jer su trebali obnoviti dva manja parkirališta koja su se nalazila 150 metara dalje. Nakon više od mjesec dana livada je i dalje prekopana, a ona dva parkirališta ostala su neuređena.

Nema sanacije terena

No, dok gradske službe ne rade ništa da bi popravile stanje, aktiviralo se Državno odvjetništvo, koje je naložio istragu o tom događaju. – Državno odvjetništvo u Sisku podnijelo je zahtjev policiji za provođenje kriminalističke istrage da se vidi ima li elemenata kaznenog djela u tom događaju – rekla nam je glasnogovornica Policijske uprave sisačko-moslavačke Iva Hranitelj.

Doznajemo da je DORH, u skladu sa svojim ovlastima, zahtjev poslao na temelju novinskih tekstova o događaju. Istraga je u tijeku, a u Gradu nisu iznenađeni.

– Više me ništa ne začuđuje jer je gradonačelnik Siska iz HDZ-a – rekao je cinično sisački gradonačelnik Dinko Pintarić, zamoljen da komentira pokretanje istrage.

Kolika je šteta nastala?

U Gradu Sisku, doznajemo, pokušat će se utvrditi kolika je, ako je, šteta nastala tim propustom komunalnih službi, koji je priznao i sam pročelnik Odjela za komunalne djelatnosti Mile Mikić. A šteta jest nastala. Oštećen je dio pločnika u Ulici kneza Domagoja, a trebat će sanirati i oštećenu zelenu površinu koja je sada pod slojem šljunka. Tko će snositi te troškove, s obzirom na to da izvođač za pogrešku gradskih službi nije kriv, u Gradu Sisku nisu mogli odgovoriti. Građani se nadaju da sanaciju neće morati oni platiti iz svojih poreza.

Ključne riječi

Komentara 1

TN
tamo-neka
15:46 03.11.2010.

...\"Građani se nadaju da sanaciju neće morati oni platiti iz svojih poreza.\" ...naravno da hoće, kao i sve do sada, hihi... ...zato jedino i služe gradu sisku - za sanacije i financiranje sumanutih ideja vlastodržaca...koji god to bili...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije