Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U Malinskoj

Policija ih zatekla na djelu - dok su krali instalacijske kablove

policija-novi
Arhiva VL
15.08.2010.
u 13:51

U prizemlju hotela policija je pronašla jednog, a u podrumskoj prostoriji uz spomenuti objekt još pet muških osoba koji su upravo u tom trenutku iz zidova vadili razne instalacijske kablove

Tragom dojave koju koju su u petak 13. kolovoza oko 15,30 sati dobili policijski službenici Policijske postaje Krk kako je u tijeku provala u objektu pored zatvorenog hotelskog kompleksa u Malniskoj, na mjestu događaja zatekli su počinitelje. U prizemlju hotela policija je pronašla jednog, a u podrumskoj prostoriji uz spomenuti objekt još pet  muških osoba. Petorka je upravo u tom trenutku iz zidova vadila razne instalacijske kablove. Pri tom je isključena električna energija u hotelu i na antenama u vlasništvu dvije telekomunikacijske tvrtke iz Zagreba.

Privedeni su u Policijsku postaju Krk, gdje je utvrđeno da su dvojica počnitelja, 38-godišnjak i maloljetnik državljani Bosne i Hercegovine, jedan je 19-godišnjak iz Rijeke, potom 45- godišnjak iz Sesveta, te maloljetnici iz Rijeke i Sesveta. Policija je pronašla i alat kojim su se koristili kao i više komada izrezanih instalacijskih kablova. Protiv njih će biti podnezena kaznena prijava.

Ključne riječi

Komentara 2

TU
Tupislav
21:04 15.08.2010.

A kako drugćije \'|•!•|\'

1J
1japan
01:56 17.08.2010.

te budale treb ispendrekati

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije