Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prosvjedi ne prestaju

Policija i seljaci se sukobili, nekoliko prosvjednika uhićeno

seljaci
Foto: Dragutin Šantoši
1/12
07.03.2010.
u 21:33

Seljaci prosvjeduju već nekoliko dana. U nedjelju su seljaci probili kordon policije, te su blokirali prometnice diljem zemlje. Policija je uhitila nekoliko prosvjednika. Neki su u naguravanju ozlijeđeni.

Ključne riječi

Komentara 20

NO
Nomad
04:12 09.03.2010.

Od kad imamo Jacu vratila nam se njihova MILICIJA. Ajmo, treba progurat u Saboru i otvaranje Golog otoka i onda se poklonit bilo kome, cak i beogradu ako nas nitko drugi nece jer Centralni Komitet vec imamo na vlasti.

Avatar almaminjo
almaminjo
16:00 09.03.2010.

šta je policija trebala šututi dok je seljačine navlače i guraju po cesti...trebalo je to suzavcem rastjerati....samo još oštrija policija može dovesti u red ovaj narod koji misli da je demokracija=anarhija....samo tako policajci nedajte se vi krvavo zaradite svoju plaću...a tim gladnim seljacima bih poručio-pogledajte radnie željezare split, dalmatinke nove i sličnih firmi koji ne mogu dobiti poticaje

AU
Augustiner
14:16 08.03.2010.

a jasu ih i tukli....strava....10 seljačina ljulja policijsko vozilo a policajci okolo skakuću jer se dvoume šta napravit, .....nitko njih nije mlatio....ne prodajite floskule... ma naša policija je superdemokratska policija, još malo pa će i cvijeće djelit okolo i bombonjere...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije