Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Veliko srce

Policija i Hrvatski dragovoljac nogometnom utakmicom prikupili 5300 kuna za pomoć Gunji

Tomislav Teri
Foto: Marija Lovrenc
14.07.2014.
u 13:46

- Gledalo nas je oko 700 gledatelja i zahvaljujući njima sakupili smo novac koji će svakako dobro doći obiteljima u Gunji.

Humanitarnom nogometnom utakmicom u Gornjem Bazju nedaleko od Virovitice prošlog su vikenda Hrvatski dragovoljac i djelatnici PU Virovitičko-podravske sakupili 5300 kuna za pomoć stradalim obiteljima u poplavi u Gunji.

- Gledalo nas je oko 700 gledatelja i zahvaljujući njima sakupili smo novac koji će svakako dobro doći obiteljima u Gunji. Uz njihov prilog, pridružit će se i grad Virovitica te županijski nogometni savez. Novac ćemo najvjerojatnije krajem ovog tjedna osobno odvesti u Gunju i pobrinuti se stigne u prave ruke. Hvala od srca svima – istaknuo je Tomislav Teri, županijski sindikalni povjerenik Općeg sindikata MUP-a. 

>>Caritas će poplavljenim mjestima pomoći i organiziranjem kampa u Gunji

>>Prvih 30 obitelji uselilo u kontejnere u Gunji

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije