Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 18
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRIJUMČARENJE LJUDI

Policija ga zaustavila pa mu u teretnom prostoru našla ilegalce

Čakovec: Policija privodi migrante nakon pružanja liječničke pomoći
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
25.08.2020.
u 12:15

Prevozio ih je prema Zagrebu te ih je namjeravao dovesti do  granice sa Slovenijom no u tome nije uspio jer su ga istog dana na autocesti A3 kod izlaza Zagreb-jug zaustavili policajci.

Muškarac (41) sumnjiči se za krijumčarenje ljudi zbog čega je ispitan na tužiteljstvu koje je od suca Županijskog suda u Velikoj Gorici tražilo da mu se odredi istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja djela. Sumnjiči ga se da je 21. kolovoza 2020. u jutarnjim satima, nedaleko Novske u šumskom predjelu u blizini granice s Bosnom i Hercegovinom,  preuzeo više stranih državljana.

Sakrio ih je u teretnom vozilu, a tužiteljstvo navodi da su migranti bili smješteni u skučenom i zagušljivom teretnom prostoru.

Prevozio ih je prema Zagrebu te ih je namjeravao dovesti do  granice sa Slovenijom no u tome nije uspio jer su ga istog dana na autocesti A3 kod izlaza Zagreb-jug zaustavili policajci. Nakon što su mu pregledali vozilo u njemu su zatekli strane državljane, pa je 41-godišnjak uhićen.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Baroudeur
Baroudeur
15:44 25.08.2020.

"Sumnjiči ga se da je 21. kolovoza"... Koja sumnja ako su ga zaustavili i nasli da prevozi ilegalce!

DU
Deleted user
18:32 25.08.2020.

A što je sa ilegalcima, koliko njih, jeste ih vratili od kud su došli? Malo truda novinaru za dobar tekst ne bi škodilo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije