Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zapljena na autocesti

Policija ga zaustavila, a on kroz prozor izbacio paketić marihuane

marihuana
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
06.02.2015.
u 12:11

Vozača su zaustavili u četvrtak oko jedan sat ujutro na autocesti A3 kod Lipovljana, a s njim je, kao putnica, bila 28-godišnja supruga

Nakon što je, na odmorištu autoceste A3 kod Lipovljana, policija zaustavila automobil novogradiških registracija, primijetili su kako je vozač kroz prozor bacio paketić, za kojeg će se naknadno ispostaviti da se u njemu nalazilo 582 grama marihuane. 

Policijski službenici Mobilne jedinice granične policije Ravnateljstva policije 29-godišnjeg vozača su zaustavili u četvrtak oko jedan sat ujutro, a s njim je, kao putnica, bila 28-godišnja supruga. Pretragom vozila pronađeno je još 8,4 grama marihuane, a 29-godišnjak je kazneno prijavljen zbog neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.

Kako je utvrđeno da je automobilom upravljao za vrijeme izrečene zabrane upravljanja, prijavljen je i prekršajno te mu je na sudu u Kutini izrečena kazna zatvora od 15 dana, novčana kazna od 2100 kuna i zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima B kategorije u trajanju od šest mjeseci. Nakon održane rasprave na sudu isti je predan u zatvor u Sisku.

>>Kazneno ga prijavili jer je kupio opremu za uzgoj marihuane

>>Travu iz Šenkovca dilala (60) s partnericom (62)

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije