Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vikao: 'Ubijte me!'

Policija ga zaustavila, a on izišao s kalašnjikovom i počeo pucati

Kalašnjikovom na policajce
Screen shot
07.05.2013.
u 18:54

James Gilkerson izletio je iz auta s kalašnjikovom i počeo pucati prema policajcima. Nakon što je ranjen, vikao je "Ubijte me" i nastavio pucati. Ubili su ga

Snimka žestoke pucnjave koju je 10. ožujka zabilježila kamera američke policije u Ohiju, sad je i objavljena, javlja CBS News.

Policija iz Middlefielda tijekom redovne kontrole prometa zaustavila je automobil, no i prije no što su uspjeli izaći u kontrolu, iz automobila je izletio 42- godišnji James Gilkerson s kalašnjikovom.

Zapucao je prema policiji, na što su oni uzvratili istom mjerom i ranili poludjelog muškarca.

Gilkerson, iako ranjen, nije prestao pucati. Kleknuo je na pod i počeo vikati: "Ubijte me!"

Policija je ispalila još nekoliko hitaca i usmrtila ga.

Gilkerson je izrešetao policijski automobil s čak 37 metaka, dok su policajci prema njemu ispucali 50. Ludom pucnjavom ozlijedio je oba policajca, jednog u lijevu ruku i bedro, te desni zglob, a drugi je prošao s lakšom ozljedom lijevog koljena.

Prilikom pretrage Gilkersonovog automobila policija je pronašla veliku količinu municije, pušku, barut, ali i priručnike o nasilju.

>>Uhvaćen napadač na ženu iz Jakovlja, 'zatukao' je sjekirom

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije