Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Domaći uzgoj

Policija ga uhitila dok je zalijevao 'travu' na plantaži kod Šibenika

marihuana (1)
PU splitsko-dalmatinska
09.07.2013.
u 12:03

Osumnjičeni je zalijevao 18 stabljika kanabisa koje su narasle i do 68 centimetara.

Šibenska policija uhitila je 24-godišnjaka iz Promine u trenutku dok je u mjestu Razvođe zalijevao stabljike indijske konoplje.

Zalijevao je 18 stabljika kanabisa koje su narasle i do 68 centimetara. Kod sebe je pak imao i gram i pol marihuane, no policija nije navela sumnjiči li ga da je to bila namijenjeno za preprodaju ili konzumaciju.

- Osumnjičeni je uhićen u nedjelju poslijepodne i osumnjičen je za za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama - istakla je Marica Kosor glasnogovornica PU Šibenske.

>>\"Travu\" uzgajao zbog nesanice, strahuje kako će spavati zatvoru

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije