Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'PAO' DROGERAŠ

Policija ga uhitila dok je dilao hašiš

hašiš
Foto: ilustracija
12.06.2015.
u 09:47

Kod njega je pronađeno još 25 grama hašiša pakiranog u PVC vrećice i precizna digitalna vaga

Zadarska policija uhitila je 27-godišnjaka kojeg su sinoć oko 19 sati, u Ulici Rafaela Levakovića u Zadru, zatekli točno u trenutku dok je 27-godišnjaku predavao gram hašiša.

- Kod njega je pronađeno još 25 grama hašiša pakiranog u PVC vrećice i precizna digitalna vaga. Droga i vaga su mu oduzeti te se protiv njega podnosi kaznena prijava zbog sumnje u kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama, a protiv drugog 27-godišnjaka optužni prijedlog - istakao je Elis Žodan, glasnogovornik PU zadarske.

>> Svaki tjedan na tržištu se pojavljuju dvije nove droge

>> Diler (33) uhićen s drogom vrijednom 75.000 kuna

Komentara 2

TM
Tim_Minchin
10:53 12.06.2015.

drogeras???? ok, nema frke, ajmo samo imati ista mjerila. Droga je bilo koja kemijska supstanca koja prilikom unošenja u Ijudski organizam mjenja prirodni tok funkcioniranja Ijudskog tijela i psihe. pa iduci put kad budete objavljivali vijest recimo o nekoj poslovnojnoj veceri elite uz bocu vina, ili o Bozanicu kako vodi misu ili o lani jurcevic u disku molim da napisete drogerasi jer svi konzumiraju alkohol... inace, alkohol godisnje odnese zivote 3 milijuna ljudi, a trava i hasis zajedno 0. Zivjelo licemjerje!!!!!!!!

JA
jamanuša
11:02 12.06.2015.

ovo je bila velika akcija mašala, a vriće se nosaju pa nevide a imaju oko za gram.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije