Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Velika pogreška

Policija ga istjerala iz kuće u donjem rublju: 'Najveće poniženje u životu'

Policija ga uhitila misleći da je provalnik
Foto: YouTube screenshot
26.08.2019.
u 11:32

Policija je intervenirala nakon što se oglasio protuprovalni alarm, a zabunom su uhitili vlasnika kuće.

Kazeem Oyeneyin (31) iz Sjeverne Karoline, doživio je, kako je ispričao, navjeće poniženje u svom životu kad ga je policija uhitila u njegovu domu misleći da je riječ o provalniku.

- Prijatelj je prenoćio kod mene i nesvjesno aktivirao protuprovalni alarm. Kad je policajac stigao čuo sam buku u prizemlju. Nisam znao što se događa pa sam uzeo pištolj i brzo se spustio u prizemlje. Bio sam u donjem rublju, a kad me ugledao, policajac je povikao 'baci pištolj, izađi s rukama podignutim u vis' - ispričao je Oyeneyin, inače glazbeni promotor, koji ima dozvolu za pištolj.

- Odložio sam odmah pištolj te ga pitao 'zašto moram izaći van, pa na sebi imam samo donje rublje'. Kazao sam mu kako nisam ništa učinio i neka provjeri moje dokumente jer sam vlasnik kuće. No, on je, misleći da sam provalnik, inzistirao da stavim ruke na leđa i kleknem - dodao je.

 

U međuvremenu je stiglo još nekoliko policajaca te su Oyeneyina odveli u policijsko vozilo kako bi mogli obaviti pretres kuće.

- Moguće da su tako postupili i zbog moje boje kože. Želim ispriku - zaključio je 31-godišnjak, a njegov odvjetnik dodao je kako ima mnogo sličnih slučaja.

Iz policije su pak priopćili kako je interna istraga u tijeku te da su posljednjih dana nekoliko puta pokušali stupiti u kontakt s Kazeemom Oyeneyinom kako bi doznali sve detalje nemilog događaja.

Komentara 2

BE
Beitsche1
12:02 26.08.2019.

Ameri ziher prenose slicne vijesti iz sikirevaca ili labina

ZI
zimerman
20:16 26.08.2019.

Ovo je osmišljena priča, da bi se dobile pare na sudu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije