Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Stanite. Na pod!'

Policija elektrošokerom obuzdala muškarca ispred britanskog parlamenta

Muškarac uhićen u Londonu
Foto: Reuters/PIXSELL
1/4
11.12.2018.
u 14:39

Muškarcu su kasnije stavljene lisice dok je bio na ciljniku policijskog pištolja.

Britanska policija u utorak je upotrijebila elektrošoker kako bi obuzdala muškarca na teritoriju Westminstera, otkrio je fotograf Reutersa koji je svjedočio incidentu.

"Stanite. Na pod!", derala se policija za muškarcem. 

Reutersove fotografije pokazuju naoružanu policiju kako koristi elektrošoker na muškarcu ispred Carriage Gatesa, glavnih vrata britanskog parlamenta. 

Muškarac uhićen u Londonu
1/8

Muškarcu su kasnije stavljene lisice dok je bio na ciljniku policijskog pištolja. Snage sigurnosti još nisu komentirale ovaj slučaj, a Reuters ne navodi razlog uhićenja.

Khalid Masood je u ožujku 2017. ubio četvero ljudi na obližnjem mostu Westminster, pa nožem usmrtio policajca u blizini Carriage Gatesa prije no što je upucan. 

U kolovozu je uhićen muškarac koji je automobilom udario u pješake i bicikliste prije no što se zabio u barijere ispred parlamenta. 

Video - Postavio kameru na kuću pa se iznenadio kada je vidio što je susjeda napravila

Komentara 10

Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
15:01 11.12.2018.

sigurno doktor,tražil je posel

SJ
Sve je uzalud
15:26 11.12.2018.

...multikulturalnost i tolerancija je zlostavljanje......u toleranciji jedan trpi a drugi uživa....jednostavno...a zasto bih bas ja trpio koji treb biti tolerantan....

Avatar nekineki
nekineki
16:18 11.12.2018.

da da, i mi to vidimo, policija maltretira jadnog čovjeka, vjerojatno obespravljenog i potpuno umornog od posta, ovaj posla, ispričavam se...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije