Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mučili mladiće

Policija dovršila istragu oko otmice dvojice maloljetnika

lisice,lisičine
Duško Jaramaz/PIXSELL
01.07.2012.
u 09:23

Kako su pojasnili iz PUZ-a dvojica muškaraca su 29. lipnja oteli dvojicu maloljetnika koje su zatočili i zlostavljali. Riječ je o bikerima koji su željeli doći do informacije tko je ukrao motocikl.

Zbog otmice i zlostavljanja dvojice maloljetnika zagrebačka policija dovršila je kriminalističko istraživanje nad dvojicom muškaraca - A.K.. (42) i Z.G. (57) te su predani pritvorskom nadzorniku.

Kako su pojasnili iz PUZ-a dvojica muškaraca su 29. lipnja oteli dvojicu maloljetnika koje su zatočili i zlostavljali.

Naime, počinitelji otmice su dvojica bikera koji su od nesretnih mladića željeli doći do informacija tko je ukrao jednom od njih motocikl. U nakani "istjerati" stvari na čistac, maloljetnike su zatvorili u prostore kluba Hells Angelsa u Sesvetama. Prilikom "ispitivanja" maloljetnike su, navodno, natjerali da popiju i veću količinu alkohola uz pomoć kojega su saznali željene informacije o krađi.

Komentara 12

MC
mr.choban
09:44 01.07.2012.

Koja rabota.

ZJ
zjam
09:46 01.07.2012.

u sesvetama stalno jedni te isti kradu u naselju Blago Zadro se uglavili zna policija ko su ti i nikom ništa-jedini način da s3e sprovede pravda je ovaj

Avatar Flash
Flash
13:21 01.07.2012.

Svaka čast! Kad bi "pravna država i njene institucije" istraživale slučaj krađe motocikla, tada bi taj isti slučaj otišao i u zastaru, a motocikl bi završio Bog zna gdje... Ovako su dečki odradili pošteno i doznali gdje je motor. Neke stavi se ne diraju, a pogotovo ne nečiji motor... L&R, Flash

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije