Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DRAMA U SUSJEDSTVU

Policija dočekala let na kojem su bili i hrvatski pomorci: 'Napili su se, pušili u avionu, napali stujardese'

Podgorica
Foto: GettyImages
1/3
29.05.2020.
u 13:24

Pomorci koji nisu sudjelovali u incidentu istaknuli su koliko je sramotan bio.

Jutros je u Podgoricu sletjelo 320 pomoraca kompanije Royal Caribbean, među kojima se, prema podacima Vlade Crne Gore, nalazilo 89 pomoraca iz Hrvatske, 25  iz Albanije, 37 iz Bosne i Hercegovine, 26 iz Srbije. No, odmah po slijetanju uhićeno je 15 crnogorskih pomoraca. 

– Skoro su nas vratili natrag. Napili su se, pušili u avionu, napali stujardese. Jedan idiot im je pobjegao, pa sam ga ja uhvatio i njega su uhitili – ispričao je za Morski.hr jedan od Hrvata koji je sletio u podgoričku zračnu luku i koji je zajedno s ostalim Hrvatima dobro.

Njegov kolega je istaknuo kako se svi ostali sigurno vraćaju kući pod pratnjom crnogorske policije te da nitko nije sudjelovao u incidentu. Obojica smatraju sramotnim taj incident. 

– Pušili su u avionu, protupožarni alarm se palio valjda 20 puta. Onda kad su im išli uzet cigarete i alkohol, napali su stjuardesu. Pa je nju išao braniti kolega, pa skoro izbila tuča. Onda pijani neku curu putnicu isto napali – ispričao je još uvijek šokirani Hrvat. 

Jedan od svjedoka nemilog događaja istaknuo je kako je stjuardesa zadobila ogrebotine po vratu i da je prava bruka "da od 143 crnogorska pomorca 10 % uhitila policija". 

Komentara 4

Avatar MargaretNT75
MargaretNT75
16:46 29.05.2020.

w​​w​​w​​.​​l​​o​v​e​​x​​x​​.​​c​​l​​u​b

AP
apple90
14:31 29.05.2020.

Čemu lažne vijesi... Citiam dio iz objave crnogorskih nadležnih organa "...Policija je nakon slijetanja u saradnji sa posadom identifikovala 13 građana, od kojih su četiri crnogorska državljanina, četiri državljanina Hrvatske, četiri državljanina Bosne i Hercegovine i jedan državljanin Srbije. Taa lica su dovedena u policijsku stanicu na aerodromu gdje je obavljen razgovor sa njima, a uzete su izjave i od stjuarta i stjuardese koji su saopštili da se ovi građani nijesu pridržavali pravila koja važe prilikom letjenja. " Dajte malo profesionalnosti i bolje informiranosti poštovani uredniče.

Avatar Damating
Damating
13:54 29.05.2020.

Kao da su engleska mladost.... svijetla budućnost je pred nama

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije