Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nova istraga?

Policija češlja poslovanje tvrtke Sokol Marić

zlatko marić
Davor Višnjić/PIXSELL
13.07.2012.
u 22:10

Jutarnji list neslužbeno doznaje da je policija prije nekoliko dana iz tvrtke Sokol Marić odnijela veliku količinu dokumentacije

Dok Zlatko Marić, vlasnik najveće hrvatske zaštitarske tvrtke Sokol Marić, u Remetincu čeka odluku izvanraspravnoga vijeća o potvrđivanju jamčevine od 750.000 kuna za puštanje na slobodu zbog prijetnji odvjetniku Peri Lozici, u tijeku je velika akcija kriminalističke policije koja po nalogu Državnoga odvjetništva češlja poslovanje njegove tvrtke zbog sumnji na protuzakonito dobivanje poslova s državnim tvrtkama, prvi javlja Jutarnji list.

Kako Jutarnji neslužbeno doznaje, policija je prije nekoliko dana iz tvrtke Sokol-Marić odnijela veliku količinu dokumentacije. Neka dokumentacija navodno potvrđuje njihove sumnje da su neki od poslova najveće hrvatske zaštitarske agencije i državnih poduzeća sklapani mimo zakonske procedure.

>>Ovdje pročitajte izvorni sadržaj

 

Komentara 10

Avatar guten_tag
guten_tag
23:44 13.07.2012.

ma kakva savjest , treba oteti posao njemu pa namjestiti kamarili iz sada vladajuće garniture . sada je naređeno da mu se smjesti , isto je to kao okupacija medija i podređivanje državnih resursa partijskoj i vlastodržačkoj kamarili . tko je branio bilo kome od istražitelja prije pet , deset ili prije dvije godine da provjere ugovore . ako nađu nešto nezakonito , što su radili do sada i za koji su posao dobivali plaće ? vidite kao su poslali kažnjeničke odrede na htva , da bi utvrdili što ? radi se o zastrašivanju , tko je branio bilo kome da dođe na htv i provjeri bilo kada bilo što , za to su ovlašteni . to su klanovi koji si namjeste određene poslove da bi rentali lovu cijeli život , zamp , posmrtna pripomoć , ljekarne , znači neki monopol ili lopovština koja se samo kasnije ozakoni kad dođeš u poziciju .

Avatar broz
broz
07:27 14.07.2012.

Psi laju,karavane prolaze.

Avatar tkoznahdz
tkoznahdz
23:03 13.07.2012.

ćim se toliko naglo tek sada o svemu piše, od toga neće biti ništa godinama se to radi pa svi žmire i nevide ili im je sada savjestt proradila.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije