Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RAZVODNJENA PRIMJENA SANKCIJA
Povratak na članak

Policija će upozoravati, ali neće upadati u stanove. Kazne samo pri stalnom kršenju mjera

Iz Ravnateljstva policije naglasili su da će policija u stanove ulaziti isključivo uz dopuštenje vlasnika, a nasilni ulazak je, kao i do sada, moguć samo ako postoji opravdana sumnja da je ugrožen nečiji život ili uz sudski nalog

Komentari 9

Avatar abakus
abakus
19:29 01.12.2020.

Nikad nije bila baš neka čast biti policajac, ali ovo je danas dno dna. Radije kopati po kantama za smeće nego biti na tom najprljavijem, najsramotnijem od svih poslova ikad i igdje. Poštene građane će oni naganjati jer ne nose masku preko nosa, a kriminalci iz vlasti im se pred prošetavaju i kradu naveliko na sve strane... bez maske, naravno. Odvratno zanimanje! Ne mogu zamisliti koji soj ljudi tamo može raditi. Dajte otkaze, ako imate imalo obraza.

VL
EV
Evotigaevo
19:19 01.12.2020.

Kada izmjena zakona ide u sabor na usvajanje?

VL
TA
Tajg
19:48 01.12.2020.

Od koga bi dobilo nalog za upadanje, nisu vjerovatno pijani , za to treba pravna osnova.. Mi nismo u komunizmu,predma EU poprima totalitarni status.

VL
ZG
zgzg1234
23:14 01.12.2020.

Novinari potpuno izgubili kompas. Ne krsenje Ustava se sad zove "razvodnjavanje mjera". Dajte odselite u Sj Koreju i zivite lijepo i mirno.

VL
PI
Pipiripi4
06:10 02.12.2020.

Razvodnjena je tebi glava

VL
DU
Deleted user
07:59 02.12.2020.

Ja se ne sjećam nikada prije u životu čak niti u Jugoslaviji da mi je policija upadala bez najave u kuću i brojala ljude kao da smo teroristi! Znači ja ne smijem pjevati u Crkvi a za vrijeme komunizma sam mogao, kako to?

VL
VI
vidum
08:47 02.12.2020.

"Uvodimo stravične kazne, ali nikog nećemo kažnjavati". Zbog ovakvog ponašanja vlastodržaca, ovu državu nitko ne doživljava ozbiljno.

VL
DH
Dinko Horvat
19:40 01.12.2020.

Onaj tko ne nosi masku i ne pridržava se mjera ugrožava sve oko sebe i ne vidim ni jedan dobar razlog da se takva osoba nesankcionira. Koji je stav o cinkanju koga cinkamo osobe koje šire virus zato što vode političke ili tko zna kakve druge bitke. Ovdje se radi o zdravlju i životima i kazne trebaju bit i treba prijavljivat one koji ih krše. ako su oni koji prijavljuju cinkaroši onda su oni koji krše mjere šta ....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.