Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Police osiguranja Croatia osiguranja dostupne i u poštama

croatiaosiguranje
Croatia osiguranje
PR
Autor
PR članak
27.10.2010.
u 16:19

U poštanskim uredima Hrvatske pošte mogu se sklopiti osiguranja Croatia osiguranja

Europska kultura osiguranja polako zahvaća i Hrvatsku, a iza nas sve više ostaju vremena kada su građani osiguravali samo ono što je obvezno. Različite vrste osiguranja ljudima pružaju sigurniju i bezbrižniju budućnost.

Danas je gotovo nemoguće zamisliti život bez osiguranja, bilo da se radi o našim vozilima, imovini ili onom najvrjednijem – našim obiteljima. Odsad će ugovaranje polica osiguranja biti još jednostavnije, lakše i dostupnije.

Naime, naša najveća hrvatska osiguravateljna kompanija, Croatia osiguranje nastoji svoje usluge i proizvode učiniti još dostupnijima svim sadašnjim i budućim klijentima, uvodeći novost u svoje poslovanje. Poučeni iskustvom država članica Europske unije, gdje se suradnja između poštâ i osiguravateljnih društava pokazala vrlo uspješnom, tvrtke Croatia osiguranje i Hrvatska pošta započele su taj iznimno uspješan i perspektivan projekt.

Tako police osiguranja Croatia osiguranja odsad možete ugovoriti u uredima pošte u Splitskodalmatinskoj i Zagrebačkoj županiji. Ta je mogućnost zasad dostupna samo građanima - fizičkim osobama, ali uskoro će biti dostupna i korporativnim klijentima.

U sljedećoj će se fazi zajedničkog projekta CO-a i HP-a police osiguranja naći i u poštanskim uredima diljem Hrvatske. Na taj način Croatia osiguranje aktivno provodi i ostvaruje svoj strateški cilj, šireći prodajnu mrežu širom Hrvatske u poslovnicama i uredima Hrvatske pošte. Osiguravateljne usluge i pružanje informacija o ponudi štednih i mirovinskih proizvoda Croatia osiguranja tako postaju dostupne svakom građaninu i svakom domu!

Želite prijaviti greške?