Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Glupa ideja
Povratak na članak

Policajka ga zaustavila zbog prebrze vožnje pa zbog ovog poteza završio u zatvoru

Vozač je odbio priznati što je učinio, a nakon što je dao vozačku dozvolu, dao se u bijeg

Komentari 10

Avatar Pezo
Pezo
11:42 24.02.2019.

Amrički debili......kad im je dao vozačku oda je mislio da ga neće nači.

VL
IS
istima
11:04 24.02.2019.

Hm, zanimljivo...i kod nas je često vidit kako policija progoni slične vozače, al se ti ne pojave nit na sudu nti po portalima......

VL
Avatar VinkoL
VinkoL
10:48 24.02.2019.

Ma mnogo, bre, jak članak. Prejak. Odmah ga kandidirati za sve prestižne svjetske i srbijanske nagrade.

VL
PR
PrimoracRi
17:12 26.02.2019.

Tako isto i u Hrvatskoj ,kako da ne.Ako voziš bijesni auto nitko te ne zaustavlja. Kažnjavaju se oni zbog pojasa i žmigavca,znači sirotnja koju su dotični očerupali,ali ubrzo neće imati koga čerupati. Partenza Croatia

VL
AR
Armagedon
17:21 24.02.2019.

Ovo je vrh novinarstva, čudo jedno za Pultizerovu nagradu

VL
RO
RobertHo
15:58 24.02.2019.

Hvala uredništvu na tako dobrom i poučnom tekstu. Situacije je fakat neobična i vrijedna objave. Svi ćemo se zamisliti nad našim ponašanjem kada nas zaustavi policajka u USA jer smo tamo svi najmanje jednom mjesečno sa svojim automobilom. Isto tako ćemo mi čitatelji cijenjenih novina dobro promisliti ukoliko u HR pomislimo učinit slično, tj. dati dokumente službenoj osobi i pobjeći. Puno puno hvala novinaru i uredniku koji je dozvolio objavu, od danas smo prožeti pameću i svjesni svih opasnosti na javnoj cesti i oko nje.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.