Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠVERCERI DUHANOM

Policajcu nudili mito, a kad ih je odbio, automobilom bježali od Siska do Popovače

policija
Tomislav Miletić/Pixsell
23.09.2015.
u 16:29

Putem je iz automobila bacio deset plastičnih crnih vreća u kojima je bio duhan

Kada je policija u Ulici Božidara Adžije u Sisku  zaustavila mladića (21) i njegovu putnicu (22) koji su u automobilu bjelovarskih oznaka skrivali 94 kilograma duhana, 21-godišnjak je mislio da će se lako izvući od kazne. Policajcu je, naime, ponudio tisuću kuna da ga ne prijavi zbog nedozvoljene trgovine. Nakon što ga je policajac odbio i pritom upozorio da je davanje mita također kazneno djelo, mladić je iskoristio pogodan trenutak i automobilom odjurio dalje.

Putem je iz automobila bacio deset plastičnih crnih vreća u kojima je bio duhan. Policajci su odmah krenuli u potjeru za mladićem i djevojkom koji su im pobjegli nakon što su zaustavljeni. Za automobilom bjelovarskih oznaka policajci su jurili od Siska do 25 kilometara udaljene Popovače.

Tamo je potjeri bio kraj - uspjeli su zaustaviti automobil bjelovarskih oznaka i uhititi 21-godišnjaka i 22-godišnjakinju. Mladić je na kraju kazneno prijavljen zbog davanja mita i nedozvoljene trgovine, dok je njegova putnica iz automobila prijavljena kao pomagačica u kaznenom djelu nedozvoljene trgovine

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Baroudeur
Baroudeur
19:10 24.09.2015.

A sad je popusio!

BR
brčko
18:49 23.09.2015.

koje oznake je imao automobil?

GR
grodar
19:05 23.09.2015.

to je trebalo prvo dobro nasamarat

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije