Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ministar Božinović:
Povratak na članak

'Policajcima je bio ugrožen život i morali su se braniti. Klubovi moraju bolje surađivati'

Moja je poruka da policija ne može nadomjestiti lošu komunikaciju između klubova, oni moraju povratiti povjerenje jednih u druge i na prvom mjestu bi trebao biti nogomet. Moraju bolje surađivati. Policija će biti od svake pomoći, mi ćemo inicirati te razgovore, naglasio je Božinović

Komentari 7

Avatar pad sa Patrie 2
pad sa Patrie 2
15:20 23.05.2022.

Božinoviću incident o kojemu pričaš dogodio se oko 22.00h, a zašto ne pričaš šta se događalo između 16.00 i 22.00h, zašto ne pričaš kako se u tom periodu koji je prethodio incidentu sustavno kršeni zakoni RH od strane organizatora utakmice i od strane MUP RH prema 2.000 ljudi koji su tada bili bez ikakvog grijeha? To je ok, to je uredu? U kojem to važećem zakonu RH piše da na stadion ne možeš uči sa zastavom i transparentom većim od 2 kvadrata di piše da je to zabranjeno, ali i ovoga puta kao i kod famoznih popisa dinamovi zakoni iznad važećih zakona RH. A MUP sve to gleda i ne reagira. Za koga je pisan zakon o navijačima? Zašto MUP HR ne poštuje taj zakon! nego samo po potrebi i u određenoj prilici i prigodi. Božinoviću srami se. Na snimci kako interventni policajac prvo pendrekom, a posli nogama cipelari nedužnog čovjeka u koloni na A1 se najbolje oslikava koliko je policajcu bio tada ugrožen život i kako se policajac branio! A šta da se u tom trenutku taj nesretnik išao braniti od policajca? sada bi se pisalo o opravdanoj upotrebi oružja i primjeni sile! pljuc. Prije otvaranja usta, prvo pogled u zrcalo ministre.

VL
ST
sttipe
15:12 23.05.2022.

Ministar ne daje ostavku, kad policija puca po civilima? Kad se i civili naoružaju, šta onda? Vojsku zvat?? Zašto se ljude zatvorilo 4 sata bez vode, na zvizdanu, i da je nekog opalija srčani, šta bi bilo i ko bi bija kriv?

VL
HU
Hulk
15:08 23.05.2022.

Daj ostavku doktore sveznajući svemogući !

VL
KO
kompakt
15:01 23.05.2022.

Ono i dsz ponovo vratite.

VL
ZA
zarko815
15:00 23.05.2022.

To je orjunaška omladina

VL
PR
prokurator
14:53 23.05.2022.

jel i on napomenuo da je navijačko nasilje nedopustivo? :))))))))))

VL
BU
Bubalamala
14:59 23.05.2022.

Ovo se u bivšoj državi ne bi događalo!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.