Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
samobor

Policajci zbog brzine sletjeli s ceste i teško se ozlijedili

nesreća (1)
Jurica Galoić/PIXSELL
11.07.2010.
u 12:36

Za volanom land rovera defender 28-godišnjak se dovezao do kućnog borja 103 Ulice Kolkočevec kada je zbog neprilagođene brzine izgubio nadzor nad vozilom. Sletio je na meki teren, a vozilo se prevrnulo preko krova.

SAMOBOR - Službenik Policijske uprave zagrebačke teško je ozlijeđen sinoć oko dva sata. Za volanom službenog vozila land rovera defender 28-godišnjak se, prema izvješću policije,dovezao do kućnog borja 103 Ulice Kolkočevec u Klokočevcu Samoborskom, kada je zbog neprilagođene brzine izgubio nadzor nad vozilom. Sletio je na meki teren, a vozilo se prevrnulo preko krova.

Teško je ozlijeđen i 35-godišnji suvozač, također policijski službenik. Obojica su prevezeni u Kliniku za traumatologiju.

 

Komentara 27

SI
sikert
12:41 12.07.2010.

Defender 110 je na klizavoj travi nemoćan, proklizi odmah što se i njima desilo, U ratu sam vozio jedan takav.Za njega je Lada niva majka- sve četiri vuče i ne može zapasti u blatu do osovina kao Defender.Eto dokaza da i plicija krši zakone, da su podmitljivi, voze po gradu brže nego što treba, u vožnji razgovaraju na mobitel.

Avatar ivek
ivek
23:44 11.07.2010.

kaj uce se vozit,...

OB
-obrisani-
13:03 11.07.2010.

sa koliko promila ili pod kojim drogama je vozio ovaj spomenuti policajac

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije