Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NESVAKIDAŠNJA POTJERA U PULI

Policajci trčali za djevojkom na biciklu koja je bježala jer je u ruksaku imala drogu

PU istarska
Foto: PU istarska
31.08.2020.
u 13:18

Policajci su potrčali za njom  te su je brzo sustigli i svladali pri čemu su i djevojka i jedna policajac lakše ozlijeđeni

Kao u nekom filmu. Tako mora da je nekome sa strane izgledalo ono što se 29. kolovoza oko 3 sata događalo na ulicama Pule, kada je 18-godišnjakinja policajcima pokušala pobjeći na - biciklu. No to joj baš i nije uspjelo, a kada su je policajci  sustigli, postalo je jasno i zašto je bježala jer joj je u ruksaku nađena droga.

Kako je priopćila policija, sve je počelo oko 3 sata u parku Monte Zaro u Puli. Policajci su tamo došli kako bi prekontrolirali sobe koje su zatekli u parku. No ugledavši policiju, 18 - godišnjakinja je sjela na bicikl te je pokušala pobjeći. Policajci su potrčali za njom  te su je brzo sustigli i svladali pri čemu su i djevojka i jedna policajac lakše ozlijeđeni.

Djevojka je kod sebe imala ruksak u kojem je bilo nekoliko vrećica s ukupno 29.1 gramom marihuane, 1.1 gram amfetamina i precizna digitalna vaga. Kazneno  je prijavljena zbog zloporabe droge. 

Ključne riječi

Komentara 1

AN
Antidominium
23:41 31.08.2020.

U Borongaj Lugovima ne trebaju trčati. Jedan par su ćorkirali proljetos, a drugi nastavio na istoj adresi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije