Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Opći sindikat MUP-a:
Povratak na članak

'Policajci su ljudi od krvi i mesa. Kako objasniti da nismo siledžije već štitimo građane?'

Kako objasniti svojim roditeljima, supruzi i djeci čiji smo uzori sve natpise u medijima gdje smo prozvani pogrdnim riječima, a da i ne spominjem komentare ispod objavljenih tekstova, poručuje Tomislav Teri

Komentari 12

Avatar Grunf
Grunf
10:43 24.01.2019.

što se tiče migranata podržavam sve moguće metode protiv njih,pa čak i korištenje oružja u svrhu odvračanja.

VL
BE
Berlioz
10:42 24.01.2019.

Vjerujem da su postupali po zakonu i pravilima službe te s pravom prozivaju medije zbog načina izvještavanja. Ipak treba reći da se ponekad zaista ponašaju kao šerifi, da ne postupaju po zakonu i pravilima službe, da doista ima korumpiranih policajaca pače i kriminalaca u njihovim redovima a ipak oni uvijek štite te loše među njima dok god je to moguće pa time sami stvaraju dojam da su onda zaista svi takvi jer zašto bi inače štitili takve loše primjerke? Poradite vi na sebi, itekako ima prostora za poboljšanja pa ćete puno lakše onda promijeniti i javnu sliku o sebi.

VL
CR
crnaguja1950
10:40 24.01.2019.

Možda ne u ovom slučaju ali velika većina policajaca je hrpa krkana iskompleksiranih koji na drugima liječe svoje dusevne boli.takodjer je i zavidan broj siledzija, obiteljskih nasilnika i kriminalaca.to je presjek hrvatske policije

VL
SM
san.martino
13:28 24.01.2019.

A kako objasniti da u malim(a i velikim)mjestima svatko osim policije zna tko je diler!?

VL
Avatar dpejakovic
dpejakovic
13:53 24.01.2019.

Kad sami ne poštujete zakone i policijski pravilnik a to vas radi jako puno onda je logično da se tako i javnost postavlja prema vama.

VL
Avatar VinkoL
VinkoL
13:39 24.01.2019.

A bečarac?

VL
DU
Deleted user
14:52 24.01.2019.

Zamjeravam vam sljedeče: Šta ste napali silom invalide domovinskog rata prilikom mirnog prosvjeda ispred Sabora i pokušali ih umlatiti pendrecima zbog čega su se morali spasiti skrivanjem u crkvi. Zamjeram vam šta slušate naredbe izdajničkih političara i propuštate imigrante u Hrvatsku umjesto da ih oružanom silom spriječite da ugrožavaju vaše živote a time i živote vaših sugradana. Unaprijed vam zamjeram šta niste Ona Policija iz domovinskog rata koja bi stala na stranu gradana u slučaju demonstracija te protiv vladajuče diktature koja uništava naš narod.i zemlju. Zar tih par škuda vrijede toliko ??

VL
LU
lunar777
11:19 24.01.2019.

Jasno je koja ekipa napada hrvatsku policiju zbog čuvanja granice, ne treba to uopće naglašavati...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.