Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zbog glasne glazbe

Policajci ozlijeđeni na intervenciji u Kotoribi

policija kombi
Foto: Miranda Cikotić/Pixsell
15.05.2017.
u 11:26

Trojica nasilnika u dobi  od  23,  30  i 49 počela su vrijeđati policajce, a onda su nasrnuli na njih

Dvoje policijskih službenika lakše je ozlijeđeno u nedjelju oko 2.30 sati u Kotoribi u Međimurskoj županiji, gdje su na poziv mještana pokušali natjerati trojicu muškaraca da stišaju preglasnu glazbu

Trojica nasilnika u dobi  od  23,  30  i 49 počela su ih vrijeđali, a najmlađi među njima je jednom od troje policijskih službenika i zaprijetio. Kad im je rečeno da su uhićeni, i  fizički su nasrnuli na policajce koji su ih ubrzo svladali i priveli. 

– Dvoje policijskih službenika lakše je ozlijeđeno i pružena im je liječnička  pomoć – kažu u PU međimurskoj. Trojac je uhićen i prijavljen zbog prisile prema službenoj osobi i prijetnje, a Prekršajnom sudu podnijet će se i optužni prijedlog zbog vrijeđanja policijskih službenika.

Komentara 1

DO
donIvan
12:34 15.05.2017.

kak prekrsajni sud ako je napad na pol sluzbenika kazneno djelo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije