Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Probili se

Policajci kroz snijeg do obitelji odsječene od svijeta: 'Napokon malo plave boje'

Policajci se kroz snijeg probili do obitelji u Komu na području Gračaca
Foto: PU zadarska
1/3
04.02.2019.
u 12:46

Policijski službenici Postaje granične policije su uz pomoć komunalnog redarstva općine Gračac uspjeli kroz višemetarske nanose snijega doći do tročlane obitelji Tojaga

Policajci su se u petak kroz snijeg probili do obitelji u Komu na području Gračaca koja je mjesec dana bila odsječeni od ostatka svijeta.

Policijski službenici Postaje granične policije su uz pomoć komunalnog redarstva općine Gračac uspjeli kroz višemetarske nanose snijega doći do tročlane obitelji Tojaga. Iako je obitelj bila pripremljena za zimu, dobro su im došle namirnice, a naročito lijekovi kojih im je upravo ponestajalo.

Foto: PU zadarska

Svesrdno su se zahvalili policajcima na njihovoj brizi, a u razgovoru s policajcima, ne skidajući osmijehe s lica, kazali su kako su se obradovali posjetu "dobrih ljudi" i što su napokon nakon višednevne bjeline ugledali malo plave boje.

Pogledajte video spašavanja psetanca iz rijeke u Vukovaru:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije