Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE IMALA SREĆE

Policajci joj našli 400 grama marihuane, pa im sama predala još 2,6 kilograma te droge

Zadar: Policija zaplijenila kilogram heroina i kilogram marihuane
Dino Stanin/PIXSELL
01.02.2021.
u 14:12

Nakon što su policajci mladiću uzeli drogu, pretražili su  i njegovu 29-godišnju suputnicu kod koje su našli 400 grama marihuane

Ciljano ili slučajno, dubrovački policajci su 30. siječnja zaustavili automobil u kojem su bile tri osobe, a kontrola vozila na koncu je rezultirala zapljenom tri kilograma marihuane. Vozilom je upravljao 36-godišnjak, a kod  22-godišnjeg putnika nađena je manja količina marihuane.

Nakon što su policajci mladiću uzeli drogu, pretražili su  i njegovu 29-godišnju suputnicu kod koje su našli 400 grama marihuane. Ona je inače državljanka BiH, a policija je utvrdila kako je u BiH kupila tri kilograma marihuane. Nakon što su joj policajci oduzeli 400 grama, dragovoljno im je predala ostatak,  odnosno 2,6 kilograma. Nije priopćeno gdje je držala tu drogu, a ona i 22-godišnjak su kazneno prijavljeni.

Ključne riječi

Komentara 2

BA
babovac
14:16 01.02.2021.

I što sad, policija će popušiti tih 400 grama bez problema i tako lakše okrenuti glavu od pravih krimosa.

Avatar anarchist99
anarchist99
14:40 01.02.2021.

Kao prvo, marihuana nije droga. Alkohol je taj kojeg treba zabraniti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije