Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PIJANA POSLA

Policajci došli zbog buke pa našli teško ozlijeđenog 83-godišnjaka

Policija
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
03.01.2017.
u 13:34

Policija je pozvana zbog buke u jednom od stanova u Ulici Božidara Magovca gdje su zatekli vidno alkoholizirane S.O. (82) i V.B. (83)

Nesvakidašnju intervenciju imali su zagrebački policajci koje je netko u ponedjeljak u  21.40  pozvao zbog buke koja se čula iz jednog od stanova u Ulici Božidara Magovca. Jer kada su došli u stan tamo su zatekli vidno alkoholizirane S.O.  (82) i V.B. (83), a V.B. je bio teško ozlijeđen.

Bila mu je izudarana glava zbog čega je prevezen u KBC Zagreb gdje je ustanovljeno da je teže ozlijeđen. Za sada su policajci ustanovili samo da su  se dvojica starijih muškaraca posvađala, a svađa je završila i fizičkim obračunom.

Kako  je pak V.B. završio s teškom ozljedom glave, policija još uvijek istražuje.

>> Trojica pijani napali i vrijeđali policajce

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
14:05 04.01.2017.

Po onoj narodnoj natukli godine a ......

DU
Deleted user
14:13 03.01.2017.

Ah ti klinci!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije