Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mahniti ispad

Policajce napao škarama: Ne bi bilo dobro da nekome napravim manikuru!

Bane B.
Foto: Davor Višnjić/PIXSELL
1/3
25.11.2016.
u 21:40

Bane B. (32) u petak je osuđen na godinu i šest mjeseci zatvora, a određena mu je i mjera obveznog psihijatrijskog liječenja.

– Sad ću vas izbosti, slomit ću vam koljena, je... ću vam mater, imam ja kod sebe nešto jače od škara, ubit ću vas – dio je psovki i prijetnji koje je Bane B. (32) u lipnju ove godine u blizini tržnice na Trešnjevci izgovorio četvorici policajaca koji su ga nakon dojave zabrinutih građana došli privesti jer je “kao mahnit mahao škarama i pokušao napasti dvije žene”.

Nakon što su mu policajci rekli da legne na tlo, krenuo je prema njima sa škarama, a dok su ga pokušavali privesti jednog od njih je i porezao po šakama. Zbog svega toga je u petak na zagrebačkom Općinskom kaznenom sudu nepravomoćno osuđen na godinu i šest mjeseci zatvora, a određena mu je i mjera obaveznog psihijatrijskog liječenja dok traje izvršenje kazne zatvora.

Kako ne bi ponovio kazneno djelo, Bane B. ostat će u istražnom zatvoru u kojem je još od lipnja. Taj 32-godišnjak koji je već bio osuđivan zbog kaznenih djela s elementima nasilja u svojoj je obrani tvrdio kako pred policajcima uopće nije mahao škarama.

– Pokušao sam im objasniti da nisam ništa napravio i da samo želim ići kući. Bio sam pristojan i jedino što sam im rekao je da ne bi bilo dobro da nekome od njih napravim manikuru. U džepu sam imao škarice za nokte koje uopće nisam vadio – tvrdio je Bane B., ali sutkinja nije prihvatila njegovu obranu jer je bila u suprotnosti s izjavama svjedoka. 

Komentara 7

ME
melinda
21:53 25.11.2016.

Pod hitno uruciti momentalni otkaz za 4 nesposobnjakovica koji nemogu odbraniti sebe a kamoli nas gradane....Zar oni ne nose oruzije kada su u smrtnoj opasnosti prvo pucaj kao i Americi pa onda ostalo...

SC
schwertransport
22:03 25.11.2016.

Jel to Arijan Ademi

DU
Deleted user
22:44 25.11.2016.

covjek je pokretni brico i i ga hapsite,a htio vas je samo osisat

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije