Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IMA I TOGA
Povratak na članak

Policajca grebale i udarale, a jedna ga ugrizla i za palac

Istragu protiv njih pokrenulo je Općinsko državno odvjetništvo u Čakovcu

Komentari 3

MA
majmudin
13:54 03.11.2017.

to su zene zasticene zakonom o manjinama...protiv njih se nesmije pokretati nikakav postupak..nesmije se ni reci tko su..

VL
OB
ObrenM
13:44 03.11.2017.

Covjek ne moze povjerovati,da lijepe njezne zenice mogu nesto takovo napraviti.Sada ce ih besplatno braniti Sanja Sarnavka iz Lezbiskog ureda BABE.

VL
KV
kvatrić
20:51 03.11.2017.

Koliko je samo rasistički i fašistički policajac morao izludjeti ove dvije pripadnice naše druge najdragocijenije manjine, kada su ga antifašističke mučenice morale ugristi za palac? Već su bile ubijene u Jasenovcu 41., 43. i 44., a sad ih još ustaška policija genocidiše i po Čakovcu. Dokle, terorče nad manjinama? Kajtazi, zašto ćutiš?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.